ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έχει να ηττηθεί 1.000 μέρες στο Άνφιλντ

Liverpool's Roberto Firmino, left, celebrates with his teammate Liverpool's Fabinho, top, and Liverpool's Mohamed Salah, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Roberto Firmino, left, celebrates with his teammate Liverpool's Fabinho, top, and Liverpool's Mohamed Salah, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ συμπλήρωσε 1.000 μέρες χωρίς ήττα στο Άνφιλντ, έχοντας να ηττηθεί από τον Απρίλιο του 2017, όταν έκανε διπλό η Κρίσταλ Πάλας.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι η τελευταία ομάδα που νίκησε μέσα στο Άνφιλντ τη Λίβερπουλ. Στις 23 Απριλίου 2017, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχασε από τους Λονδρέζους με τον Κρίστιαν Μπεντέκε να είναι ο δήμιος για τους "κόκκινους".

Πέρασαν 1.000 ημέρες από εκείνη την ήττα και έκτοτε η Λίβερπουλ δεν έχει μάθει τι σημαίνει ήττα στο "κάστρο" της. Φαντάζει (και είναι) εξωπραγματικό το επίτευγμα των ρεντς, που έχουν δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σερί, το οποίο δεν φαίνεται ότι θα σπάσει εύκολα.

Θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αυτή που θα τα καταφέρει; Η απάντηση θα δοθεί το απόγευμα της Κυριακής (19/1), όταν οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι θα μονομαχήσουν στο χορτάρι του Άνφιλντ.

Φέτος, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετράει 20 νίκες σε 21 παιχνίδια και καλπάζει για το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ