PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1: Τα πατατράκ δεν έχουν τέλος για τους κόκκινους

Οι παίκτες της Φούλαμ πανηγυρίζουν γκολ του Λούκμαν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ για την Premier League
Οι παίκτες της Φούλαμ πανηγυρίζουν γκολ του Λούκμαν σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ για την Premier League Ⓒ 2021 PHIL NOBLE/ASSOCIATED PRESS

Η Φούλαμ έγινε η έκτη στη σειρά ομάδα στην Premier League που έφυγε με το τρίποντο από το Άνφιλντ, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 1-0 με γκολ του Λεμινά στο 45' και να σπρώχνουν τους πρωταθλητές εκτός Champions League (VIDEOS).

Το βράδυ της Πέμπτης η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τσέλσι και έγραψε ιστορία με μαύρα γράμματα αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της γνώρισε πέντε διαδοχικές ήττες στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα. Δυστυχώς για τους πρωταθλητές, ο κατήφορος δεν σταμάτησε ούτε το απόγευμα της Κυριακής (7/3) αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 από μία άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Φούλαμ, και γνώρισαν την έκτη σερί εντός έδρας ήττα τους στην Premier League και 8η ήττα συνολικά μέσα στο 2021.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Σκοτ Πάρκερ σημείωσε στο 45' ο Μάριο Λεμινά (πρώτο του φετινό στο πρωτάθλημα) με δυνατό δεξί διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, με το τέρμα αυτό να επιβραβεύει μάλιστα τους κότατζερς για το γεγονός πως ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και έπαιξαν μαζική άμυνα, με την Λίβερπουλ να βελτιώνεται και να φτάνει σε διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών σε αυτό το διάστημα (καλύτερη στιγμή το δοκάρι του Μανέ στο 70' και το σουτ του Σακίρι που έστειλε τη μπάλα άουτ στο 72') αλλά να αδυνατεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να μένει άσφαιρη σε ένα ακόμα ματς, για να δει το στόχο της εξόδου στο Champions League να απομακρύνεται πολύ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Νέκο Γουίλιαμς (77' Αλεξάντερ-Άρνολντ), Ρις Γουίλιαμς, Φίλιπς, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (77' Φαμπίνιο), Βαϊνάλντουμ (62' Μανέ), Κεϊτά, Σακίρι, Σαλάχ, Ζότα

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Τετέ, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Ένα, Καβαλέιρο (85' Μίτροβιτς), Λεμινά, Χάρισον Ριντ, Κόρδομπα-Ριντ, Μάτζα (67' Λόφτους-Τσικ), Λούκμαν (83' Ρόμπινσον)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 6 Μαρτίου

Μπέρνλι - Άρσεναλ 1-1 (39' Γουντ / 6' Ομπαμεγιάνγκ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-2 (32' πεν. Γουόρντ-Πράους, 49' Άνταμς)

Άστον Βίλα - Γουλβς 0-0

Μπράιτον - Λέστερ 1-2 (10' Λαλάνα / 62' Ιχεανάτσο, 87' Αμαρτέι)

Κυριακή 7 Μαρτίου

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ 0-0

Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1 (45' Λεμινά)

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (21:15)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τσέλσι - Έβερτον (20:00)

Γουέστ Χαμ - Λιντς (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Phil Noble/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ