ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουίς Ενρίκε: "Είναι κακή συνήθεια να ρίχνουμε το φταίξιμο πάντα στον Ντε Χέα"

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, υπερασπίσθηκε τον Ντάβιντ Ντε Χέα, στον οποίο ασκείται κριτική για το γκολ που δέχθηκε απέναντι στην Ουκρανία.

Η Ισπανία ηττήθηκε 1-0 από την Ουκρανία με την ομάδα του Σεβτσένκο να σκοράρει με τον Τσιχάνκοβ στο 76ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας των Ρόχας, Ντάβιντ Ντε Χέα, δέχθηκε αρκετή κριτική, καθώς βρισκόταν μακριά από την εστία του και φέρει ευθύνη για το γκολ.

Πάντως, ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, έσπευσε να τον υπερασπισθεί στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι το να κατηγορείται συνεχώς ο Ντε Χέα είναι μία κακή συνήθεια.

"Πάντα μπορείς να κάνεις περισσότερα, αλλά το να ρίχνεις το φταίξιμο στον Ντε Χέα είναι ήδη μία κακή συνήθεια. Αν κατηγορείται ο Ντάβιντ για ένα παιχνίδι σαν και αυτό, ας το κλείσουμε και να φύγουμε" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στην Ουκρανία για την νίκη της: "Αν επιτίθεσαι συνεχώς και η ομάδα κρατάει με την άμυνά της το 0-0, αναπτύσσονται και με μία ενέργεια σκόραραν. Πρέπει να τους συγχαρούμε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ