ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μακέλι για το γκολ του Ρονάλντο που δεν μέτρησε: "Ζήτησα συγγνώμη απ' τον Σάντος"

Ο Μακέλι συζητάει με τον Σάντος μετά το γκολ του Ρονάλντο που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.
Ο Μακέλι συζητάει με τον Σάντος μετά το γκολ του Ρονάλντο που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία Ⓒ 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντένις Μάκελι, ο διαιτητής της αναμέτρησης Σερβία - Πορτογαλία, με δηλώσεις του στην A Bola αποκάλυψε ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Φερνάντο Σάντος για το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90+3' που δεν μέτρησε.

Μία απίστευτη φάση σημειώθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Πορτογαλία για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο επόπτης και ο διαιτητής δεν μέτρησαν καθαρό γκολ του Ρονάλντο στο 90+3' με το σκορ να λήγει 2-2 και τον CR7 να αποχωρεί έξαλλος απ' το γήπεδο.

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola επικοινώνησε με τον Ολλανδό διαιτητή του αγώνα, Ντάνι Μακέλι. Ο ίδιος παραδέχθηκε το μεγάλο του λάθος και ζήτησε συγγνώμη από τον Σάντος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι δουλειά του είναι οι σωστές αποφάσεις και φυσικά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν τον χαροποιούν.

"Ζήτησα συγγνώμη από τον Φερνάντο Σάντος και στην Πορτογαλία για ό,τι συνέβη. Ως ομάδα διαιτητών πάντα δουλεύουμε για να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Όταν βρισκόμαστε στις ειδήσεις για τους λάθος λόγους, δεν μας κάνει χαρούμενους" ανέφερε συγκεκριμένα στην πορτογαλική εφημερίδα.

Photo credits: ⓒ 2021 Darko Vojinovic/Associated Press

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ