ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακέντα: "Όποιος νομίζει πως πανηγύρισα το Χ δεν ξέρει ποδόσφαιρο"

Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει ένα γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Φεντερίκο Μακέντα EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε πως ο πανηγυρισμός του ήταν ένα ξέσπαμα λόγω της κακής αρχής του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και όχι για την ισοπαλία με τους Κρητικούς.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν αυτός που έδωσε με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις το βαθμό της ισοφάρισης στον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΟΦΗ με τον Ιταλό να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του και την εικόνα του να γίνεται αντικείμενο συζήτησης.

Με το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις ο Ιταλός στράικερ σημείωσε πως δεν πανηγύρισε για την ισοπαλία αλλά ξέσπασε καθώς η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο δεν συνδυάστηκε με τη νίκη ενώ τόνισε πως ήταν ένα ξέσπασμα και για το κακό ξεκίνημα των πράσινων.

Με το δικό σου γκολ στη λήξη έδωσες τον βαθμό της ισοπαλίας;
"Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, να δώσουμε απαντήσεις για το κακό μας ξεκίνημα. Είχαμε καλή προσέγγιση στο ματς, μπήκαμε καλά, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ. Ανταπεξήλθαμε, ισοφαρίσαμε, έχασα εγώ το πέναλτι ο ΟΦΗ πήρε και πάλι προβάδισμα αλλά εμείς παλέψαμε μέχρι το τέλος. Στιγμές σαν κι αυτή πρέπει να μένουμε ενωμένοι. Για να βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση και νομίζω θα το κάνουμε το συντομότερο δυνατό”.

Το ξέσπασμα σου στον πανηγυρισμό είχε να κάνει με την πίεση λόγω των όσων έχουν γίνει:
"Ναι λόγω της πίεσης που υπήρχε και για τον αγώνα και για το κακό ξεκίνημα. Δεν είμαι χαρούμενος για το βαθμό της ισοπαλίας όποιος νομίζει ότι πανηγύρισα για αυτό δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Θέλαμε να νικήσουμε και αυτό προσπαθήσαμε. Ήταν γιατί κατά τη γνώμη μου σήμερα κάναμε καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεχτήκαμε δύο ηλίθια γκολ".

Για το χαμένο πέναλτι:
"Δεν είναι εύκολο, είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Το σημαντικότερο ήταν το πνευματικό να το ξεχάσεις. Ανταμοίφθηκα στο τέλος. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, είναι να επανέρθουμε όλοι μαζί. Από τις δυσκολίες θα γίνουμε δυνατότεροι και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Δεν είναι εύκολη στιγμή. Βλέπω ανθρώπους που θέλουν να βελτιωθούν και είναι έτοιμοι για μια καλή σεζόν”.

Σχετικά με την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος:
"Είχαμε κακή αρχή και το κλαμπ πήρε κάποιες αποφάσεις. Ως παίκτες πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση και να πάμε καλύτερα για τον επόμενο τεχνικό. Το ξεκίνημά μας δεν είναι καλό. Βήμα-βήμα πρέπει να γίνουμε δυνατότεροι και με το νέο τεχνικό να βελτιωθούμε που είμαι σίγουρος γι’ αυτό".

Για την άφιξη του Μπόλονι:
αι σίγουρα όλοι τον περιμένουν. Ελπίζουμε να μας φέρει την εμπειρία του και είμαστε πεινασμένοι θα πόνταρα πως θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν μπροστά μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ