ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάνει δικό της τον Ντε Μπέεκ

Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Ajax's Donny van de Beek, who scored his side's only goal, flashes a thumbs up after winning the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax with a 1-0 score at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού του Άγιαξ, Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, αντί 45.000.000 ευρώ. Υπάρχει προφορική συμφωνία με την ομάδα και με τον παίκτη.

Μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ. Η αγγλική ομάδα έφθασε σε προφορική συμφωνία με τον Άγιαξ αντί 45.000.000 ευρώ, αλλά και με τον ίδιον τον 23χρονο Ολλανδό διεθνή μεσοεπιθετικό για πενταετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την Telegraaf μένει μόνο να ανάψει η ομάδα του Άμστερνταμ το πράσινο φως για να ταξιδέψει ο Ντε Μπέεκ για το Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Φαν ντε Μπέεκ γεννήθηκε στο Ναϊκερφέεν και είναι θρέμμα των υποδομών του Άγιαξ. Οι σούπερ σεζόν του με τον Αίαντα έστρεψαν το βλέμμα μεγάλων ομάδων πάνω του. Η Ρεάλ πάντα τον τελευταίο χρόνο επιδίωκε να τον αποκτήσει, αλλά το μέλλον του 23χρονου περνά από την Premier League.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ