PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Το αυτογκόλ του Φίλιπς

Ο Νατ Φίλιπς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2020-2021 στο "Ολντ Τράφορντ", Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
Ο Νατ Φίλιπς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2020-2021 στο "Ολντ Τράφορντ", Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 © 2021 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Νατ Φίλιπς έγινε άθελά του ο αρνητικός πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σημείωσε αυτογκόλ μόλις στο 9ο λεπτό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο σκορ στο εξ αναβολής ντέρμπι με τη Λίβερπουλ χωρίς να σκοράρει κάποιος παίκτης της. Λίγα λεπτά έπειτα από μία μεγάλη ευκαιρία του Έντισον Καβάνι σε γκάφα του Άλισον, οι "κόκκινοι διάβολοι" ωφελήθηκαν ξανά από λάθος των φιλοξενουμένων, με τον Νατ Φίλιπς να σημειώνει αυτογκόλ.

Ο Άαρον Γουάν Μπισάκα βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή της Λίβερπουλ και δεξιά, "κόβοντας" προς τα πίσω για τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος έπιασε ένα σουτ με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού του, το οποίο πέρασε από τον Ρις Γουίλιαμς. Ο έτερος στόπερ των "κόκκινων" επιχείρησε να βάλει το πόδι του για να διώξει, αλλά η μπάλα χτύπησε στην κνήμη του και κατέληξε στα δίχτυα του Άλισον.

Η ευκαιρία του Καβάνι

Photo Credits: © 2021 Peter Powell/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ