ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Τελειώνουν" οι Μάτιτς και Ρόχο

Manchester United's Nemanja Matic, left, competes for the ball with Astana's Roman Murtazayev during the Europa League Group L soccer match between Manchester United and Astana at Old Trafford stadium in Manchester, England Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Nemanja Matic, left, competes for the ball with Astana's Roman Murtazayev during the Europa League Group L soccer match between Manchester United and Astana at Old Trafford stadium in Manchester, England Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Οι Νεμάνια Μάτιτς και Μάρκος Ρόχο δεν υπολογίζονται από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η μέτρια πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη φετινή σεζόν αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δίνουν μάχη για να μπουν στην πρώτη τετράδα της Premier League, αλλά είναι δεδομένο πως για να υπάρξει ενίσχυση, θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι δύο πρώτοι που βρίσκονται με το 1,5 πόδι εκτός Ολντ Τράφορντ είναι οι Νεμάνια Μάτιτς και Μάρκος Ρόχο. Ο Σέρβος χαφ έχει μόλις εννιά συμμετοχές, εκ των οποίων οι πέντε στην Premier League, ενώ απουσίασε σε μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου λόγω προβλήματος τραυματισμού. Από την άλλη πλευρά, ο Ρόχο αγωνίστηκε κυρίως σε αγώνες του Europa League.

Βέβαια, για να αποχωρήσουν οι δύο παίκτες θα πρέπει να υπάρξουν προτάσεις, αφού οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένοι να τους αφήσουν ελεύθερους.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ