ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Χάνει ένα μήνα τον Μεντί, δεν παίζει με Ολυμπιακό

France's Benjamin Mendy holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
France's Benjamin Mendy holds the trophy at the end of the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Μεντί θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα και θα χάσει σίγουρα τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 3 Νοεμβρίου στο "Etihad".

Μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, που βρήκε νικητές τους "Πολίτες" με 1-0, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως ο τραυματισμός του Μεντί είναι τέτοιος που θα τον αφήσει εκτός δράσης περίπου έναν μήνα.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ θα χάσει σίγουρα τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Etihad" στις 3 Νοεμβρίου για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Εξάλλου, μόλις μια εβδομάδα θα μείνει στα... πιτς ο Λαπόρτ, ενώ ο Ζεσούς θέλει πολλούς μήνες ακόμα για να μπορέσει να επανέλθει και να υπολογίζεται από τον Καταλανό προπονητή.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ