ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς: 1-0 για τους πολίτες με αυτογκόλ του Ντεντόνκερ

Ο Ντεντόνκερ στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Γουλβς σε αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League
Ο Ντεντόνκερ στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της Γουλβς σε αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League Ⓒ 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γουλβς, με τον Ντεντόνκερ να προσπαθεί να κόψει τη μπάλα μετά από γύρισμα του Μαχρέζ από τα δεξιά αλλά να τη στέλνει στα δίχτυα του Πατρίσιο (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει στόχο κόντρα στην Γουλβς την 21η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και 15η διαδοχική για την Premier League και έκανε το πρώτο βήμα για να το πετύχει, αφού βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνει απέναντι στους λύκους.

Αυτό ήρθε στο 15' στην πρώτη επικίνδυνη φάση της στα αντίπαλα καρέ, η οποία σκόρπισε τον πανικό. Ο Ρόντρι με τρομερή μπαλιά ακριβείας από το χώρο του κέντρου βρήκε τον Μαχρέζ που έκανε κίνηση από τα δεξιά, με τον Αλγερινό να μπαίνει στην περιοχή της Γουλβς κατεβάζοντας μαεστρικά τη μπάλα και να κάνει το γύρισμα, για να τη στείλει στα δίχτυα του Πατρίσιο με αυτογκόλ ο Ντεντόνκερ στην προσπάθειά του να βγει πρώτος στη μπάλα πριν τον Στέρλινγκ.

Photo Credits: ⓒ 2021 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ