CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ: Ο Γκουαρδιόλα θέλει νίκη και στη Βεστφαλία

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Σαουθάμπτον για την Premier League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες του κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Σαουθάμπτον για την Premier League @ 2021 GARETH COPLEY/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μένει στο 2-1 της ομάδας του και θέλει νίκη μέσα στη Βεστφαλία για να έρθει εμφατικά η πρόκριση της Σίτι στα ημιτελικά του Champions League.

Το γκολ του Φοντέν στο 90ο λεπτό δίνει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στη Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Ντόρτμουντ (2-1), η οποία θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στη Βεστφαλία. Εκεί όμως οι "Πολίτες" θα παίξουν μόνο για τη νίκη, όπως είπε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τον αγώνα στο Etihad, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της ομάδας του.

"Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο κομμάτι της δημιουργίας και στην πίεση ψηλά, κάτι βασικό και θεμελιώδες στο παιχνίδι μας. Δεν είναι εύκολο με τον Χάαλαντ να κινείται πίσω από τους αμυντικούς. Στη συνέχεια μπήκε και ο Ρόις σε μια δύσκολη θέση για να τον ελέγξουμε", ανέφερε αρχικά ο Καταλανός προπονητής.

Για το 2-1 της Σίτι απάντησε: "Έχουμε πλεονέκτημα, το 2-1 είναι θετικό και θα έχουμε δύο αποτελέσματα για να περάσουμε. Θα πάμε όμως στο Ντόρτμουντ για να νικήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε".

Από 'κει και πέρα, έπλεξε το εγκώμιο της Ντόρτμουντ, είπε πως είναι πολύ καλή ομάδα και πως η Σίτι θα έχει μια εβδομάδα για να προετοιμαστεί για τη ρεβάνς, ώστε να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι της και να προκριθεί.

@ 2021 Gareth Copley/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ