ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Πλησιάζει στον Στεφάνοβιτς της Παρτιζάν

Ο Στεφάνοβιτς στον αγώνα της Παρτιζάν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League τον Νοέμβριο του 2019.
Ο Στεφάνοβιτς στον αγώνα της Παρτιζάν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φίλιπ Στεφάνοβιτς της Παρτιζάν, ωστόσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο o 18χρονος εξτρέμ είναι πιο κοντά στους πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει τις μεταγραφές της για την χειμερινή περίοδο και ένας από τους στόχους της είναι ο 18χρονος εξτρέμ Φίλιπ Στεφάνοβιτς που ανήκει στην Παρτιζάν. Σύμφωνα με τα αγγλικά και τα σέρβικα ΜΜΕ, ο νεαρός πλησιάζει στους πολίτες.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πολίτες δίνουν μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά φαίνεται ότι η πρότασή τους επικρατεί. Συγκεκριμένα, η προσφορά τους στους Σέρβους πλησιάζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Παρτιζάν θα κρατήσει 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Η μεταγραφή, αν τελικά κλείσει, θα επισημοποιηθεί τον Ιανουάριο, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ο Στεφάνοβιτς να παραμείνει στην Παρτιζάν πριν μετακομίσει στο Έτιχαντ οριστικά το επόμενο καλοκαίρι.

Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει τρία γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ