ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μάντζιος: "Έλειπε μια ομάδα σαν τον Άρη από τη Super League"

Μάντζιος: "Έλειπε μια ομάδα σαν τον Άρη από τη Super League"
EUROKINISSI

Ο Άκης Μάντζιος θεωρεί ότι το χαμένο πέναλτι ήταν μία κομβική στιγμή για την ήττα του Λεβαδειακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πλέκει το εγκώμιο του Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος χρέωσε μεγάλο μέρος της ήττας του Λεβαδειακού στο χαμένο πέναλτι του Μάρκο Μαρκόβσκι, καθώς απέμενε χρόνος να σκοράρει ξανά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη στη συνέντευξη Τύπου.

Η συνέντευξη Τύπου του Άκη Μάντζιου

Για το παιχνίδι

"Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη που πέτυχε. Μία ομάδα σαν τον Άρη έλειψε από την Super League. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε σήμερα. Ότι δηλαδή θα βλέπαμε έναν Άρη φορμαρισμένο και ενθουσιώδη. Στο παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε καλά και είχαμε και την πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Μαρκόφσκι. Παρόλα αυτά τα ματς κερδίζονται με το γκολ και ο Άρης ήταν αυτός που τα είχε. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε τώρα για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Για τον αν θεωρεί πως ο Λεβαδειακός άξιζε κάτι παραπάνω

"Θα μπορούσαμε να είχαμε μπει ξανά στο παιχνίδι στη φάση με το χαμένο πέναλτι, καθώς είχαμε αλλά 20-25 λεπτά αγώνα και έτσι και αλλιώς στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες στο ματς και ασκήσαμε πίεση".

Για το αν μπορεί να βγάλει κάποιο συμπέρασμα μετά από τις τρεις σερί νίκες του Άρη

"Ο Άρης είναι μια αρκετά ποιοτική ομάδα. Έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής μία πολύ θετική εικόνα με την επάνοδό του, ωστόσο είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για οποιαδήποτε ομάδα της Super League".

Για την ατμόσφαιρα του "Κλεάνθης Βικελίδης" που την έχει ζήσει και ως παίκτης

"Έχω ζήσει τον παλμό και την δυναμική των φιλάθλων του Άρη. Μεγάλο προτέρημα για μία ομάδα η δυναμική και ο εντυπωσιακός παλμός των φίλων του Άρη".

Για το γεγονός ότι υπήρχε παλαιότερα γκρίνια από τον κόσμο του Άρη, ενώ απόψε ο κόσμος αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς παράπονα

"Είναι νωρίς για να υπάρχει γκρίνια. Μπορεί η ομάδα να μην έπαιξε τόσο ενθουσιώδες ποδόσφαιρο όπως με τη Λαμία, ίσως γι’ αυτό ευθυνόμαστε και εμείς. Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ