ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Γιος Μαραντόνα: "Δεν μπορώ να δεχθώ ότι πέθανε τόσο νέος"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ με την εθνική beach soccer της Ιταλίας
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ με την εθνική beach soccer της Ιταλίας AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο γιός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγκο Μαραντόνα Σινάγκρα, μίλησε στη Marca για τον θάνατο του πατέρα του και τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είναι πλέον μαζί μας. Την Τετάρτη (25/11) έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του σκορπώντας σε θλίψη ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Marca μίλησε με τον γιο του Αργεντίνου θρύλου, Ντιέγκο Μαραντόνα Σινάγκρα. Πρόκειται για τον Ιταλό γιο του Ντιεγκίτο, τον οποίο έκανε με την Κριστίνα Σινάγκρα και τον αναγνώρισε μόλις το 2016.

"Είμαι άσχημα. Έχω πρόβλημα στον ύπνο μου. Κλείνω τα μάτια μου και το κεφάλι μου απλά δεν αποσυνδέεται. Κοιμάμαι όπως μπορώ. Ο θάνατος του πατέρας και το να μην μπορείς να είσαι μαζί του ή με την οικογένεια είναι το χειρότερο. Το έμαθα όταν μπήκε στο νοσοκομείο. Άρχισα να λαμβάνω μηνύματα και τηλεφώνησα στο Μπουένος Άιρες. Καλούσα συνεχώς μέχρι που μου είπαν τι έγινε" ανέφερε για την ψυχολογική του κατάσταση, καθώς και για την είδηση του θανάτου του πατέρα του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Σινάγκρα είναι επίσης ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, περιέγραψε πώς περνούσαν χρόνο με τον πατέρα του βλέποντας ποδόσφαιρο: "Ήμασταν παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Ήταν πανέμορφο να βλέπω ποδόσφαιρό μαζί του. Γνώριζε όλους τους παίκτες. Είχα την άποψή μου και αυτός την δική του. Είδα πολλά παιχνίδια μαζί με την Νάπολι, με την Εθνική. Έλεγε ποιος έπρεπε να παίξει και ποιος όχι. Δεν μαλώναμε γι' αυτό, είχα μία υγιή σχέση με τον πατέρα μου".

Τόνισε ότι ακόμη δεν μπορεί να δεχθεί τον θάνατο του Μαραντόνα, καθώς και το γεγονός ότι έφυγε νέος: "Είναι κάτι το οποίο δεν δέχομαι. Δεν μπορώ να το δεχθώ. Είχε πολλά χρόνια να χαρεί με την οικογένειά του. Δεν ξέρω αν το αποδεχθώ ποτέ, το να τον χάσω τόσο νέο. Μιλούσα πάντα με τον πατέρα μου. Δεν ήθελε βέβαια να μιλήσει σε κανέναν τελευταία, ούτε καν σε έμενα. Δεν θέλω να μπω τώρα σε συζήτηση για το αν κάποιος είναι καλό ή κακός. Το κεφάλι μου πρέπει να επεξεργαστεί κάποια πράγματα".

Επιπλέον, σχολίασε την κίνηση του Λιονέλ Μέσι και τις ημέρες που ακολούθησαν μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο: "Μου άρεσε η κίνηση του Μέσι, με συγκίνησε. Ήταν πολύ συναισθηματικές μέρες. Ήταν ιδιαίτερο αυτό που έκανε ο Μέσι. Με έκανε να κλάψω. Επίσης ό,τι έγινε στην Νάπολι ή αυτό που συνέβη με την Ντάλμα. Νομίζω πρέπει να αποσυρθεί το 10 για τις ομάδες που έχει παίξει".

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ