ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ντάλμα Μαραντόνα: "Δεν θα άφηνα κενή τη θέση του Ντιέγκο στο Μπομπονέρα"

Η Ντάλμα Μαραντόνα με τον σύζυγό της στο Μπομπονέρα στη νίκη της Μπόκα επί της Νιούελς, ματς που διεξήχθη στη σκιά του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα
Η Ντάλμα Μαραντόνα με τον σύζυγό της στο Μπομπονέρα ALEJANDRO PAGNI/POOL PHOTO VIA AP

Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, εξήγησε γιατί πήγε στο Μπομπονέρα στο ματς της Μπόκα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορούσε να αφήσει τη θέση του εκλιπόντος πατέρα της στο γήπεδο κενή.

Η Μπόκα Τζούνιορς, στη σκιά του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, νίκησε 2-0 τη Νιούελς στο Μπομπονέρα με τους παίκτες της να αφιερώνουν το γκολ του Έντουιν Κόρδοβα στη μνήμη του Πίμπε ντ' Όρο και την κόρη του, Ντάλμα, να ξεσπά σε κλάματα.

Η Ντάλμα, η οποία ράγισε καρδιές, με τον αποχαιριετισμό στον πατέρα της από τα social media, εξήγησε γιατί βρέθηκε στο γήπεδο.

"Δεν ήξερα εάν θα το αντέξω να είμαι εκεί χωρίς εκείνον, αλλά ούτε μπορούσα να αφήσω τη θέση του στο γήπεδο κενή. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα, αν και η λύπη δεν φεύγει με τίποτα. Ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν τη μνήμη του πατέρα μου", έγραψε συγκινημένη η Ντάλμα στα social media για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, που όπως τόνισε ο Ρονάλντο άλλαξε τόσο τη δική του ζωή, όσο και πολλών ανθρώπων πάνω στη γη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ