ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Τα τρομερά κόλπα με τη μπάλα μαζί με Πελέ σε τηλεοπτικό πλατό

Μαραντόνα και Πελέ μαζί το 1987 κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών βραβεύσεων
Μαραντόνα και Πελέ μαζί το 1987 κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών βραβεύσεων AP PHOTO/MILAN

Μπορεί Μαραντόνα και Πελέ να ήταν άσπονδοι ποδοσφαιρικοί εχθροί, ωστόσο υπήρχαν στιγμές που συνυπήρχαν και μάγευαν, όπως σε μία κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση όπου έδινε πάσα ο ένας στον άλλο με κεφαλιά (VIDEO).

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ο Πελέ διεκδικούσαν για δεκαετίες τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη όλων των εποχών και η κόντρα τους είχε φτάσει στα ύψη, σε σημείο που η σχέση του να ψυχραμένη για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως υπήρχε μεγάλη κόντρα και δηλώσεις εκρηκτικές του ενός με στόχο τον άλλο, υπήρχε πάντα τεράστιος σεβασμός και αναγνώριση, ενώ κάθε φορά που οι δύο τους βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, γινόταν το... αδιαχώρητο.

Όπως το 2004 σε κοινή παρουσία τους σε τηλεοπτικό πλατό, με τον Αργεντίνο και τον Βραζιλιάνο να βάζουν όλη την ποδοσφαιρική φαντασία τους να δράσει και να προσφέρουν μαγικές στιγμές, λειτουργώντας ως δίδυμο. Δεκαέξι χρόνια πριν κοπεί το νήμα της ζωής για τον "Πίμπε Ντ'Όρο" και βυθίσει σε πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δείτε το χαρακτηριστικό video:

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ