ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Το τελευταίο μήνυμα πριν τον θάνατό του ήταν για τον 7χρονο γιο του

Η εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα στα μάτριξ του σταδίου στο πλαίσιο της αναμέτρησης FC Dallas - Seattle Sounders για τα playoffs του MLS
Η εικόνα του Ντιέγκο Μαραντόνα στα μάτριξ του σταδίου στο πλαίσιο της αναμέτρησης FC Dallas - Seattle Sounders για τα playoffs του MLS AP PHOTO/TED S. WARREN

Τηλεοπτική εκπομπή στην Αργεντινή αποκάλυψε το περιεχόμενο του τελευταίου ηχητικού μηνύματος που έστειλε ο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν το θάνατό του, και το οποίο είχε αποδέκτη το έτερον ήμισυ της άλλοτε συντρόφου του και μητέρας του νεότερου παιδιού του.

Συμπληρώνεται μία εβδομάδα από την αποφράδα ημέρα (25/11) που ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών προδωμένος από την καρδιά του και έκανε τους λάτρεις του ποδοσφαίρου σε κάθε γωνιά της Γης να βυθιστούν στη θλίψη και στη μελαγχολία.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκινήθηκαν από την απώλεια του θρυλικού Αργεντινού που έφυγε γρήγορα από τη ζωή ενώ τα τελευταία 24ωρα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως σε αυτές και να διαπιστωθεί αν υπήρχαν πρόσωπα που είχαν ευθύνη λόγω αμέλειας για το χαμό του.

Την ώρα πάντως που η αργεντίνικη δικαιοσύνη ασχολείται με το συγκεκριμένο κομμάτι της υπόθεσης, τα μίντια στη χώρα εξακολουθούν να καταπιάνονται με το ανθρώπινο κομμάτι των τελευταίων ωρών του Ντιέγκο και ένα από αυτά προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη.

Αυτή έχει να κάνει με το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε μέσω ηχητικού μηνύματος στο Whatsapp, με την εκπομπή "Secretos Verdaderos" να δημοσιεύσει το ακριβές περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε ο "Πίμπε Ντ'Όρο" στον φίλο της άλλοτε συντρόφου του, Βερόνικα Οχέδα, από την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί.

Πρόκειται για τον 7χρονο πλέον, Ντιέγκο Φερνάντο, με τον Μαραντόνα να λέει στο μήνυμά του (με αρκετά ταλαιπωρημένη φωνή σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα): "Γεια σου Μάριο είμαι ο Ντιέγκο.

Ίσως νομίζεις πως είναι απίθανο, αλλά βλέπω καλά την Βερόνικα. Μου είπε πως είναι μαζί σου τώρα. Να προσέχεις τόσο εκείνη όσο και τον άγγελό μου, τον Ντιεγκίτο, που δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον.

Έχω πολλούς γιους αλλά αυτός θα βγάλει την τελευταία γκρίζα τρίχα από το μαλλί μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ