ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ποιοτική ομάδα ο ΠΑΣ"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στους "Ζωσιμάδες", Τετάρτη 7 Απριλίου 2021
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021 στους "Ζωσιμάδες", Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη ρεβάνς, καθώς θεωρεί ότι ο ΠΑΣ είναι ομάδα με ποιότητα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ωστόσο σχολίασε και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των Ζωσιμάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης: "Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλές φάσεις και ένταση. Είναι κρίμα που δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος.

"Δεν σκεφτόμαστε το νταμπλ, πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε και τη ρεβάνς που θα είναι δύσκολη απέναντι σε μία ομάδα πολύ ποιοτική και πολύ προσανατολισμένη. Θα χρειαστούμε πολλή δουλειά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ