ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Record: "Ο Μαρτίνς υποσχέθηκε στον Ρέαμπτσιουκ ότι θα είναι βασικός"

Ο Όλεγκε Ρέαμπτσιουκ
Ο Όλεγκε Ρέαμπτσιουκ AP

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποσχέθηκε σύμφωνα με τη Record στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ότι θα είναι βασικός στον Ολυμπιακό. Η πορτογαλική εφημερίδα προβλέπει να μαίνεται ο "πόλεμος" των ερυθρόλευκων με την Πόρτο για τον Μολδαβό.

Η Πόρτο όπως αναφέρει και η O Jogo στην πρώτη της σελίδα την Πέμπτη (31/12) προσπαθεί να πείσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να προτιμήσει να επιστρέψει σε εκείνη κι όχι να πάει στον Ολυμπιακό, όπως φαίνεται να έχει επιλέξει σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα από τη χώρα της Ιβηρικής. Η Record προβλέπει ότι ο "πόλεμος" ερυθρόλευκων και δράκων για τον 22χρονο Μολδαβό μαίνεται και θα οξυνθεί τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, υποστηρίζει, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς υποσχέθηκε στον Ρέαμπτσιουκ ότι θα είναι βασικός στον Ολυμπιακό, θέλοντας να του δείξει πόσο τον θέλει και πόσο τον υπολογίζει.

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση έγκειται στον ίδιον τον παίκτη. Αυτός είναι που θα αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος της Πάσος, Πάουλο Μενέσες, με αποκλειστικές του δηλώσεις στο SPORT24.

"Ακόμη δεν έχω κάποια επιβεβαίωση από την πλευρά του παίκτη, πιστεύω ότι μέχρι αύριο το αργότερο θα μάς το ανακοινώσει. Η απόφαση είναι του παίκτη, θα πάει εκεί που θέλει".

Όπως ανέφερε και ο Μενέσες εντός της Πέμπτης (31/12) αναμένεται ο Ρέαμπτσιουκ να ανακοινώσει την απόφασή του στην Πάσος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ