BET CORNER

MatchCombo, Λουκακού και καλοπληρωμένο Goal/Goal

Λαουτάρο και Λουκακού πανηγυρίζουν κόντρα στην Τζένοα γκολ στη Serie A
Λαουτάρο και Λουκακού πανηγυρίζουν κόντρα στην Τζένοα ©2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Serie A, Ligue 1 και Bundesliga έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι μάχες για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την σωτηρία, κορυφώνονται. Διαμορφώνοντας ανάλογα τις στοιχηματικές μας επιλογές.

Αφεντικό στο Μπέργκαμο η Αταλάντα, ντέρμπι τίτλου για… τέσσερις στο Παρίσι, συνεχίζει το σερί με Λουκακού η Ίντερ, ζόρια για την Χέρτα στη μάχη του Βερολίνου.

(Σάββατο, 16:00) Αταλάντα - Ουντινέζε: Ματς για την 29η αγωνιστική της Serie A στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα ψάχνει μίνιμουμ μια θέση στην 4άδα και για την ώρα το καταφέρνει. Είναι στην 4η θέση και το +2 από την 5η Νάπολι, η τελευταία ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο. Μοιραία, οι 'μπεργκαμάσκι' δεν έχουν περιθώρια για απώλειες κόντρα στην Ουντινέζε, που με τη σειρά της ουσιαστικά ξέμεινε από στόχους. Είναι 12η και στο +11 από την Κάλιαρι, δεν μπορεί να κινδυνέψει αλλά ούτε και να ψάξει κάτι περισσότερο στη σεζόν από την άνετη παραμονή.

Η Αταλάντα έχει τις απουσίες των Χάτεμπερ και Σούταλο, ενώ ο Γκόσενς είναι αμφίβολος. Ωστόσο η ομάδα του Γκασπερίνι είναι σε καλή κατάσταση, φτάνει στο ματς από δύο σερί νίκες και έξι συνολικά στα επτά τελευταία. Η Ουντινέζε (θα λείψουν Γιάγιαλο και Πουσέτο) στην ήττα από την Λάτσιο απώλεσε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων και δεν είναι κακή στα εκτός έδρας. Όμως η Αταλάντα είναι σαφώς ανώτερη, ενώ έχει και όλο το κίνητρο με το μέρος της. Επιλογή μας στο MatchCombo της Stoiximan το 1 & over 1,5 γκολ στο αποδεκτό 1.70.

(Σάββατο, 18:00) Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ: Τεράστιο ματς στο 'Parc des Princes' για την 31η αγωνιστική της Ligue 1. Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ ισοβαθμούν στην κορυφή με 63 βαθμούς, ακολουθεί η Λυών με 60 και από κοντά η Μονακό με 59. Το ενδεχόμενο ισοπαλίας στο Παρίσι μπορεί να φέρει ως και τέσσερις ομάδες να παλεύουν επί ίσοις όροις για τον τίτλο ως το τέλος! Η Παρί ξεπέρασε την ήττα-σοκ από την Ναντ, με το τεράστιο 'διπλό' (2-4) στην έδρα της Λυών. Διαθέτει την κορυφαία επίθεση (67) και την δεύτερη καλύτερη άμυνα (21) της κατηγορίας, αν και δεν αποφεύγει τις γκέλες στο σπίτι της (10Ν-1Ι-4Η), όπου μετράει δύο σερί ήττες (Μονακό, Ναντ). Η Λιλ είναι εξαιρετικά συμπαγής, έχει σκληράδα και ποιότητα, ενώ παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο εκτός έδρας (9Ν-4Ι-1Η), χάρη κυρίως στην αμυντική της συμπεριφορά (25-9 τα γκολ).

Μπερνάτ, Κερέρ, Λετελιέ, Σαράμπια και Βεράτι αναμένεται να λείψουν από τους γηπεδούχους αλλά ο Ποτσετίνο έχει κάμποσες λύσεις. Μοναδικό πρόβλημα για την Λιλ, ο τραυματίας Πιέντ. Η Παρί είναι το φαβορί και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα τίτλου, ωστόσο οι 'λιλουά' δεν σκοπεύουν να παραδοθούν έτσι εύκολα. Δεν είναι εύκολο να πάρουν αποτέλεσμα στο Παρίσι, αλλά ένα τέρμα μπορούν να το βρουν. Σε απόδοση 1.80 το goal/goal στη Stoiximan και θα το πάρουμε.

(Σάββατο, 21:45) Μπολόνια - Ίντερ: Ματς για την 29η αγωνιστική στην Serie A, με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Το κίνητρο για την Μπολόνια είναι το όνομα του αντιπάλου, αφού ουσιαστικά δεν έχει χειροπιαστό στόχο στη σεζόν πέραν από το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Μετά από δύο σερί νίκες έφτασε τους 34 βαθμούς, είναι 11η και στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν μπορεί να κινδυνέψει, ούτε και να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Στον αντίποδα, η Ίντερ καλπάζει στην κορυφή για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2010. Μετράει οκτώ νίκες στη σειρά και εννιά συνολικά στα 11 τελευταία ματς, όπου παραμένει αήττητη. Η διαφορά της από την 2η Μίλαν είναι στους 6 βαθμούς, με τους 'νερατζούρι' να έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Η Μπολόνια δεν είναι κακή ομάδα. Της αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια της και να επιτίθεται, σπάνια επιστρατεύει την σκοπιμότητα και αναζητά τον γρήγορο ρυθμό. Στοιχεία ωστόσο που ευνοούν την Ίντερ. Η ομάδα του Κόντε έχει ψυχολογία, σκοράρει εύκολα και το τελευταίο δίμηνο έχει βελτιωθεί αρκετά ανασταλτικά. Την ίδια στιγμή είναι αποτελεσματική εκτός έδρας (9Ν-4Ι-1Η) και συμπαγής σε όλες τις γραμμές της. Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Μπολόνια, που θα έχει και σημαντικές απουσίες (Φάραγκο, Χίκι, Παλάσιο, Σανταντέρ, Σκορούπσκι). Περιμένουμε τον Λουκακού να οδηγήσει την Ίντερ στο τρίποντο και πιο κοντά στον τίτλο. Επιλογή μας από το MatchCombo της Stoiximan να σκοράρει ο Λουκακού και να κερδίσει η Ίντερ, σε απόδοση 2.05.

(Κυριακή, 19:00) Ουνιόν - Χέρτα: Τοπικό ντέρμπι στο Βερολίνο για την 27η αγωνιστική της Bundesliga. Με την ήττα στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ, η Ουνιόν απώλεσε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνα. Διάστημα στο οποίο μέτρησε τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Ωστόσο παραμένει στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου με ρεαλιστικές πιθανότητες. Είναι στην 7η θέση και το -2 από την 6η Λεβερκούζεν, που έχει το ισχνό προβάδισμα για το Europa League Conference. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η γηπεδούχος, μαζί με την Άιντραχτ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας (11). Αβονίγι, Μπέκερ, Γκίσελμαν, Ούτζα και Μούσα είναι αμφίβολοι. Η Χέρτα με το 3-0 επί της Λεβρκούζεν πέτυχε την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία ματς και πήρε βαθμολογική ανάσα. Παλεύει για την σωτηρία της, είναι στην 14η θέση και το +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Ντάριντα, Λέβεν και Νετζ είναι στο ιατρικό δελτίο.

Η Ουνιόν είναι δυνατή στην έδρα της (5Ν-7Ι-1Η), σκοράρει εύκολα αλλά και έχει θεματάκια πίσω. Την διακρίνει το αγωνιστικό θράσος, το πείσμα και η αυτοπεποίθηση της. Η Χέρτα χωλαίνει εκτός (2Ν-4Ι-7Η), βρίσκει δίχτυα αλλά δέχεται γκολ εύκολα, ενώ παρουσιάζει σημάδια έλλειψης ψυχολογίας. Βρίσκεται υπό πίεση και ζορίζεται να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία. Πήρε πάντως ψυχολογία από την τελευταία της νίκη και μπορεί βάλει δύσκολα στην Ουνιόν. Μοιάζει όμως υπερβολικό να πάρει κάτι παραπάνω από έναν βαθμό στο ντέρμπι του Βερολίνου. Με βάση τα pre game δεδομένα, πάμε σε μια MatchCombo επιλογή της Stoiximan με το 1X & over 1,5 γκολ στο ματς να προσφέρεται σε απόδοση 1.95.


* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ