ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πρόστιμο 600 ευρώ στον Μέσι για τον πανηγυρισμό με τη φανέλα του Μαραντόνα

Ο Μέσι πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Οσασούνα με φανέλα του Μαραντόνα στο Κάμπ Νόου.
Ο Μέσι πανηγυρίζει το τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Οσασούνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να τιμήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο γκολ του απέναντι στην Οσασούνα δείχνοντας φανέλα του Αργεντίνου θρύλου και έτσι τιμωρήθηκε από την λίγκα.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε την Κυριακή (29/11) το τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Οσασούνα και στη συνέχεια έβγαλε τη φανέλα του, φορώντας από κάτω εκείνη της Νιούελς Ολντ Μπόις, απ' όταν αγωνιζόταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, τη σεζόν 1993/94. Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να τιμήσει τον Ντιεγκίτο ο Αργεντίνος σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή.

Αμέσως μετά ο διαιτητής Ματέου Λαόθ έδειξε στον Μέσι την κίτρινη κάρτα όπως προστάζει ο κανονισμός. Η επιτροπή του ισπανικού πρωταθλήματος αποφάσισε να τιμωρήσει τον Αργεντίνο σταρ με πρόστιμο των 600 ευρώ και μία προειδοποίηση.

Μάλιστα, το πρόστιμο θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερο, αφού θα ήταν δυνατόν να φτάσει μέχρι και 3.000, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Η Μπαρτσελόνα επίσης δέχθηκε χρηματική ποινή της τάξης των 350 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, παρά το μικρό πρόστιμο, οι μπλαουγκράνα δεν αποκλείεται να ασκήσουν έφεση, καθώς υπήρχαν περιπτώσεις στο παρελθόν όπου η παράβαση διαγράφηκε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ