ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Τρινκάο: "Θα απολαμβάνουμε τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα για πολύ καιρό ακόμα"

Ο Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ντινάμο Κιέβου για το Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ντινάμο Κιέβου για το Champions League AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Φρανσίσκο Τρινκάο εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει για καιρό ακόμα να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ στάθηκε και στο κοινό σημείο του Αργεντινού με τον Ρονάλντο που είναι η δίψα τους για νίκη.

Δεν φαίνεται να "στέκεται" στις φήμες που ακούγονται για πιθανή αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα ο Φρανσίσκο Τρινκάο.

Ο νεαρός Πορτογάλος, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους "μπλαουγκράνα", παρά τα όσα γράφονται για τον Αργεντινό σούπερ σταρ και τη Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στη Mundo Deportivo και υποστήριξε πως ο καταλανικός σύλλογος θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του 33χρονου για καιρό ακόμα:

λέπω τον Λίο να είναι ήρεμος στα αποδυτήρια και πάντα θέλει να προπονείται. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα στην Μπάρτσα", τόνισε ο 20χρονος.

Μάλιστα, ο πρώην δεξιός χαφ της Μπράγκα σχολίασε τον Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έχει την τύχη να αγωνίζεται και με τον 35χρονο σταρ της Γιουβέντους στην εθνική Πορτογαλίας:

ο καλύτερο πράγμα που έχουν είναι ότι θέλουν πάντα να κερδίσουν. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο που έχουν και ότι είναι σπουδαίοι ηγέτες και βοηθούν τους συμπαίκτες τους".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ