ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βιέρι: "Ο Μέσι είναι ο Χάρι Πότερ του ποδοσφαίρου"

Ο Μέσι προσπαθεί να αποφύγει τον Μπέντανκουρ στην αναμέτρηση Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.
Ο Μέσι αποφεύγει τον Μπέντανκουρ στο Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κρίστιαν Βιέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, τον παρομοίασε με τον Χάρι Πότερ του ποδοσφαίρου, ενώ τόνισε πως όταν ο Αργεντίνος σταρ σταματήσει να αγωνίζεται, τότε θα πετάξει την τηλεόρασή του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αναλυτής στην τηλεόραση, Κρίστιαν Βιέρι, έπλεξε το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Γιουβέντους για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

"Ήταν μία εκπληκτική Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσε εύκολα να σκοράρει έξι ή επτά γκολ. Έπαιξε καλά, δεν καταλαβαίνω πώς έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν δεις το παιχνίδι με την Γιουβέντους, θα πεις ότι δεν μπορεί να χάσει από κανέναν" ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο παρομοίασε με τον Χάρι Πότερ. Μάλιστα, υποστήριξε ότι θα πετάξει την τηλεόρασή του, όταν ο Αργεντίνος σταματήσει το ποδόσφαιρο.

"Είναι ένας μάγος, είναι ο Χάρι Πότερ του ποδοσφαίρου. Όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα πετάξω την τηλεόραση μου. Δεν θα δουλεύω πια στην τηλεόραση. Θα βλέπω Netflix, αυτό αρκεί, δεν θα υπάρχει κάτι άλλο πια να δεις".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ