ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Διόρθωσε μετά από 8 μήνες το "λάθος" του Λουκακού

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 17, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η επικράτηση με 2-1 επί της συμπολίτισσας Ίντερ έφερε αναμενόμενο ενθουσιασμό στην Μίλαν, με τους ροσονέρι να θυμούνται μία προ μηνών τοποθέτηση του Ρομελού Λουκακού και να του απαντούν με τη βοήθεια του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

H Mίλαν παρατάχτηκε στο χορτάρι του Μεάτσα το βράδυ του Σαββάτου ξέροντας πως έπρεπε να βάλει τέλος κάποια στιγμή στο αρνητικό σερί που κουβαλούσε απέναντι στην Ίντερ (τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα) και το κατάφερε.

Καθοριστική συμμετοχή σε αυτό είχε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον 39χρονο Σουηδό στράικερ να πετυχαίνει δύο τέρματα για τους ροσονέρι στα πρώτα 16 λεπτά του "Derby della Madonnina" και να τους οδηγεί στη νίκη με 2-1, τέταρτη σερί στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A.

Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι χάρηκαν με την ψυχή τους αυτό το αποτέλεσμα και η ίδια η Μίλαν φρόντισε να δείξει πως δεν ξεχνάει.

Θυμήθηκε ένα tweet του Ρομελού Λουκακού όπου ανέφερε πως "Υπάρχει ένας νέος βασιλιάς στην πόλη" μετά το 4-2 της Ίντερ με ανατροπή τον περασμένο Φεβρουάριο και του απάντησε αναλόγως.

Ανέβασε μία φωτογραφία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον επίσημο λογαριασμό των ροσονέρι στο Instagram και τη συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα-μήνυμα για τον Βέλγο στράικερ: "Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ SERIE A VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ