ΑΕΚ

Μιτάι: "Προσπαθήσαμε να μη δεχτούμε άλλα γκολ"

O Μάριο Μιτάι μετά το φινάλε του αγώνα με την Λέστερ όπου έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ
O Μάριο Μιτάι μετά το φινάλε του αγώνα με την Λέστερ όπου έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριο Μιτάι έκανε λόγο για όνειρο, που πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την ΑΕΚ απέναντι στην Λέστερ, ενώ παραδέχτηκε πως η ομάδα του προσπάθησε να κρατήσει το σκορ μετά τα δύο γρήγορα γκολ των αλεπούδων.

Λίγο καιρό μετά από το ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Πέμπτης (10/12) ήταν η ώρα του Μάριο Μιτάι να κάνει σεφτέ και στην Ευρώπη με τη φανέλα της ΑΕΚ, για να γίνει μάλιστα στο ματς με την Λέστερ ο νεότερος παίκτης της Ένωσης που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 6 ημερών.

"Είναι όνειρο για μένα να πραγματοποιώ το ευρωπαϊκό μου ντεμπούτο απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα, ομάδα της Premier League.

Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν έχω κάτι άλλο να πω", δήλωσε ο νεαρός αμυντικός στην "Cosmote TV" στο φινάλε του αγώνα στο "King Power Stadium", ενώ κληθείς να σχολιάσει την ήττα με 2-0 από την Λέστερ στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League, υπογράμμισε πως η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο και με τις άσχημες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εις βάρος της από το πρώτο 15λεπτο.

"Δεχτήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ και από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να μη δεχτούμε άλλα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε απλα το παιχνίδι.

Είχαν την κατοχή, από εκεί και πέρα το κρατήσαμε το ματς όσο καλύτερα γίνεται. Η Λέστερ είναι μία ομάδα της Premier League και κάναμε ό,τι μπορούσαμε", δήλωσε σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ