ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μοράτα: "Γιουβέντους σημαίνει Champions League, θέλω 35 γκολ"

Μοράτα: "Γιουβέντους σημαίνει Champions League, θέλω 35 γκολ"
AP PHOTO/MASSIMO PINCA

Ο Άλβαρο Μοράτα μίλησε ανοιχτά για το όνειρο κατάκτησης του Champions League με την Γιουβέντους ενώ έβαλε ψηλά τον πήχη και όσον αφορά στα νούμερά του στο σκοράρισμα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Λουίς Σουάρες ήταν για αρκετό διάστημα ο Νο 1 στόχος της Γιουβέντους, κάποια στιγμή εμφανίστηκε δυναμικά στο προσκήνιο ο Έντιν Τζέκο ως εναλλακτική επιλογή, όμως όταν αμφότερες οι περιπτώσεις ναυάγησαν, τότε η πρωταθλήτρια Ιταλίας στράφτηκε σε ένα παλιό γνώριμο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άλβαρο Μοράτα που υπηρέτησε τους μπιανκονέρι από το 2014 μέχρι το 2016, με τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό να είναι τελικά ο εκλεκτός για τη γραμμή κρούσης και να μην κρύβει την ικανοποίησή του για αυτό το γεγονός στο πλαίσιο της παρουσίασής του.

"Η Γιουβέντους είναι σταθερά μεταξύ των πιο ισχυρών ομάδων στον κόσμο. Κάθε φορά που διαβάζεις τη λέξη Γιουβέντους, η λέξη Champions League έρχεται στο μυαλό σου.

Είναι εδώ και μερικά χρόνια που φτάνουν κοντά, μακάρι φέτος να τα καταφέρουμε και εγώ θα γίνω ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο.

Μοράτα: "Γιουβέντους σημαίνει Champions League, θέλω 35 γκολ"

Αυτό θέλουμε όλοι, οι οπαδοί, οι παίκτες, οι διοικούντες, και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά", τόνισε ο Μοράτα, που συνοδευόταν στην αίθουσα συνεντεύξεων από τη σύζυγό του Αλίτσε Καμπέγιο και από τα δυο παιδιά τους.

Και πρόσθεσε ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης: "Ως επιθετικός, θα ήθελα να πετύχω 35 γκολ, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που πετυχαίνουν 40 σε μία σεζόν χωρίς να κατακτήσουν κάτι.

Εγώ θέλω να κερδίζω, το άθλημα είναι συλλογικό, στο τένις κοιτάζεις μόνο τα στατιστικά. Παρακολουθώ την Serie A και βλέπω ότι έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική. Είναι όλο και πιο δύσκολο να συνεχίζεις να νικάς καθώς το επίπεδο γίνεται όλο και καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ