ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μοράτα: "Θα ζητήσω από τον Λουκακού να ανταλλάξουμε φανέλες"

Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει νικητήριο γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Φερεντσβάρος για το Champions League
Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει νικητήριο γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Φερεντσβάρος για το Champions League Ⓒ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

O Άλβαρο Μοράτα δήλωσε ευτυχισμένος που παίζει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ αποκάλυψε πως θα ζητήσει να ανταλλάξουν φανέλες με τον Ρομελού Λουκακού στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι της Γιουβέντους κόντρα στην Ίντερ.

Η Γιουβέντους έφυγε νικήτρια από το Μιλάνο στις 6 Ιανουαρίου επικρατώντας 3-1 της πρωτοπόρου Μίλαν και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της στη μάχη του τίτλου, παρά το γεγονός πως δεν είναι εκείνη στη θέση του οδηγού.

Τώρα, καλείται και πάλι να κάνει μία δήλωση τίτλου αφού την ερχόμενη Κυριακή εξορμεί εκ νέου στο "Μεάτσα", αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει την 2η της βαθμολογίας Ίντερ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

"Είναι ένα ξεχωριστό ματς, το αισθάνεσαι περισσότερο από τα άλλα. Παίζουν δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες την Κυριακή, ας ελπίσουμε να επιστρέψουν σύντομα στα γήπεδα", δήλωσε στο "Sky Sport Italia" ο Άλβαρο Μοράτα, που εκθείασε το δίδυμο των φορ της Ίντερ έκανε και μία αποκάλυψη για την επιθυμία του να αλλάξει φανέλες με τον Λουκακού.

"Πρόκειται για δύο φανταστικούς παίκτες. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν είναι ένα συνηθισμένο 9άρι, ο Λουκακού είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο, έχει τα πάντα.

Στενοχωριέμαι όταν σκοράρει επειδή είναι στην Ίντερ, αλλά χαίρομαι για αυτόν επειδή είναι σπουδαίο άτομο. Θα του ζητήσω τη φανέλα στο τέλος του αγώνα για να την κρατήσω ως αναμνηστικό, ελπίζω να μην έχει άσχημη ημέρα.

Θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε, αν και δεν θα είναι εύκολο. Ξέρεις τί θέλει να κάνει στο ματς ο Λουκακού αλλά δεν μπορείς να τον σταματήσεις".

Όσον αφορά στη δική του παρουσία στη φετινή Γιουβέντους, που τον βρίσκει να μετράει ήδη 4 γκολ και 6 ασίστ σε 12 συμμετοχές του στην Serie A, ο Μοράτα στάθηκε στην εξαιρετική χημεία που έχει με τους Ρονάλντο και Μοράτα στη γραμμή κρούσης της βέκια σινιόρα.

"Είναι εύκολο να παίζεις μαζί με τον Ρονάλντο, τον ξέρω πολύ καιρό. Σκοράρει απίστευτα τέρματα ακόμα και όταν του δίνεις μπαλιές που δεν είναι εύκολες για εκείνον.

Απολαμβάνω να παίζω δίπλα του, η ιδέα να παίξω με εκείνον και τον Ντιμπάλα με είχε ενθουσιάσει από το περασμένο καλοκαίρι, είναι ένα τρελό πράγμα που θα το λέω στα παιδιά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ