ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Δεν είμαστε στην κούρσα του τίτλου, είμαστε ένα πόνι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι για την Premier League
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι για την Premier League JUSTIN TALLIS/POOL VIA AP

Η Τότεναμ πήρε το βαθμό στο εκτός έδρας ντέρμπι με την συμπολίτισσα Τσέλσι και παραμένει στην κορυφή της Premier League, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να ισχυρίζεται ωστόσο πως η ομάδα του δεν είναι μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο (VIDEO).

Τσέλσι και Τότεναμ έμειναν στο 0-0 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για την 10η αγωνιστική της Premier League σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (από το 15' μέχρι και το 80' δεν υπήρχε τελική προσπάθεια εντός εστίας για κάποια από τις δύο ομάδες), με την ισοπαλία να εξυπηρετεί πάντως περισσότερο τα σπιρούνια που έμειναν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στην κορυφή, ισόβαθμοι με την Λίβερπουλ.

Παρά το γεγονός πάντως ότι έχουν αρχίσει πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν, για τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των ομάδων που "τρέχουν" για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιθυμεί να αφαιρέσει το οποιοδήποτε άγχος από την πλάτη των παικτών του λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν είμαστε καν στην κούρσα του τίτλου. Δεν είμαστε άλογο. Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη εδώ στην Αγγλία. Είμαστε τα μικρά, νεαρά άλογα, Είμαστε απλά ένα πόνι.

Ο Τζο Ρόντον (σ.σ έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League για την Τότεναμ στις 26 Οκτωβρίου κα στο ντέρμπι με την Τσέλσι ήταν βασικός στο κέντρο της άμυνας της Τότεναμ δίπλα στον Ντέιερ) έπαιζε πέρυσι στην Σουόνσι.

Ο Τιάγκο Σίλβα ήταν για πολλά χρόνια και εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ στον κόσμο. Ίσως ο μισθός ενός μήνα του Τιάγκο καλύπτει τον ετήσιο μισθό του Τζο.

Η Τσέλσι είναι μία από τις μεγάλες διεκδικήτριες του τίτλου, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα είναι πρόβλημα για αυτούς το γεγονός πως είναι δύο πόντους πίσω από εμάς και την Λίβερπουλ.

Ξέρουν πόσο δυνατή ομάδα έχουν και ξέρουν πως η φετινή σεζόν είναι μεγάλη. Ξέρουν επίσης πως η Τότεναμ δεν είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον τίτλο".

Αν σκεφτεί κανείς πως το 2014 που ανέλαβε την Τσέλσι (στην δεύτερη θητεία του στους μπλε) είχε χαρακτηρίσει τότε την ομάδα του δυτικού Λονδίνου ως ένα μικρό άλογο στη μάχη του τίτλου, μάλλον τα mind games του Ζοζέ Μουρίνιο άρχισαν από πολύ νωρίς τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ