ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Με τη μπάλα στα πόδια, δεν έχει παίξει κάποια ομάδα καλύτερα απο εμάς"

Tottenham's manager Jose Mourinho reacts during the last minutes of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and West Ham United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 18, 2020. (AP photo/Matt Dunham, Pool)
Tottenham's manager Jose Mourinho reacts during the last minutes of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and West Ham United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Oct. 18, 2020. (AP photo/Matt Dunham, Pool) DFSDFDSFSFAS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε την ομάδα του μετά από την αρνητική κριτική που δέχτηκε για το προβάδισμα των τριών γκολ που έχασε κόντρα στην Γουέστ Χαμ και ζήτησε από τους παίκτες του να συνδυάσουν το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που παίζουν με αποτελέσματα.

Σε σκωτσέζικο ντους άνευ προηγουμένου έχει υποβάλλει το τελευταίο διάστημα τους οπαδούς της η Τότεναμ. Πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τα ματς των εθνικών ομάδων η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε κάνει πάρτι στο "Ολντ Τράφορντ" συνθλίβοντας με 6-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δύο εβδομάδες μετά έπεσε θύμα απίστευτης έκπληξης.

Αυτό έγινε μάλιστα στο γήπεδό της, με τα σπιρούνια να προηγούνται 3-0 μόλις στο 16' απέναντι στην Γουέστ Χαμ και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το 80' αλλά να δέχονται τρία γκολ από τη συμπολίτισσά τους από το 82' μέχρι το 94' και να χύνουν με τρομερά θεαματικό τρόπο την καρδάρα με το γάλα.

Μετά από το 3-3 ο Μουρίνιο είχε κάνει λόγο για έλλειψη πνευματικής αδυναμίας που κόστισε στους παίκτες του όμως λίγα 24ωρα μετά και ενόψει του αγώνα με την ΛΑΣΚ για το Europa League, ο Πορτογάλος τεχνικος έβαλε στο συρτάρι εκείνες τις δηλώσεις και φρόντισε να προστατέψει λυσσαλέα τους παίκτες του από τα αρνητικά βέλη.

"Οι χαρακτηρισμοί που δίνονται στους παίκτες μου δεν με ενδιαφέρουν. Το παρελθόν δεν είναι σημαντικό για μένα, μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει το μέλλον.

Τι μπορώ να πω; Είμαστε μία ομάδα που εξελίσσεται. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ομάδα που να έχει παίξει καλύτερα από εμάς με τη μπάλα, κάτι που είναι σημαντική εξέλιξη σε σύγκριση με την εικόνα που είχαμε πέρυσι.

Είμαστε μία ομάδα που ενθουσιάζει το κοινό να τη βλέπει, το πιστεύω και είναι κάτιπολύ σημαντικό. Αυτό είναι το dna που θέλουμε να έχουμε. Εάν είναι αρκετό αυτό για να κερδίζουμε ποδοσφαιρικά παιχνίδια;

Όχι και έχετε την απόδειξη. Έχουμε μόνο οκτώ πόντους στην Premier League όταν έχουμε παίξει εκπληκτικά σε κάθε ματς με εξαίρεση αυτό με την Έβερτον. Σαουθάμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ.

Έχουμε παίξει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, κάτι που που δεν είναι εύκολο. Φυσικά χρειάζεται να παίζουμε και για το αποτέλεσμα και θα πρέπει να μάθουμε να το κάνουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο "special one" με σημερινές του δηλώσεις, και πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι αυτό που έγινε με την Γουέστ Χαμ δεν ταιριάζει με αυτό που έχει συμβεί τη φετινή σεζόν. Πιστεύω ότι το να νικάς με 3-0 στο 80', αν παίξεις άλλα 50 παιχνίδια, δεν πρόκειται να συμβεί ξανά αυτό που συνέβη.

Οπότε δεν θέλω να μιλώ για λάθη της Τότεναμ που θυμίζουν καταστάσεις του παρελθόντος. Απλά θα χρειαστεί να αμυνόμαστε καλύτερα στις στημένες φάσεις καθώς ακόμα και σε φάση άμυνας έχουμε βελτιωθεί.

Από ανοιχτό παιχνίδι έχουμε δεχτεί μόνο ένα γκολ, απέναντι στην Σαουθάμπτον. Αν εξαιρέσεις τα πέναλτι, τα χτυπήματα φάουλ και τα γκολ από VAR, είμαστε αρκετά συμπαγείς ως ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ