ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Μάχη Γιουβέντους - Παρί για Αλάμπα

Bayern's David Alaba celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020.(Matthew Childs/Pool via AP)
Bayern's David Alaba celebrates after winning the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020.(Matthew Childs/Pool via AP) MATTHEW CHILDS/POOL VIA AP

Ο Νταβίντ Αλάμπα έχει μπει στο στόχαστρο των Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται έτοιμες να δώσουν μάχη για να τον αποκτήσουν, με το που θα μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν στο φινάλε της σεζόν.

Είναι κάτοικος Μονάχου εδώ και μία δεκαετία και αποτελεί ένα από τα πιο βασικά και ποιοτικότερα στελέχη της μηχανής της Μπάγερν, παρόλα αυτά ο Νταβίντ Αλάμπα είναι "στον αέρα" ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και δεν έχει επέλθει συμφωνία με τους πρωταθλητές Γερμανίας και Ευρώπης για την ανανέωσή του.

Αιτία οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου αλλά και του μάνατζέρ του τις οποίες δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει η Μπάγερν, με το όνομά του να κάνει ωστόσο ηχηρό γκελ σε άλλες ομάδες.

Δύο από αυτές είναι η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν που καλοβλέπουν την περίπτωση του 28χρονου Αυστριακού φουλ μπακ, με την "Tuttosport" να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως η βέκια σινιόρα είναι φαβορί για να πάρει τον Αλάμπα στο Τορίνο.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει ωστόσο πως οι μπιακονέρι δεν θα πρέπει να αγνοήσουν τη δυναμική της Παρί, με τους πρωταθλητές Γαλλίας από την πλευρά τους να βλέπουν τον Αλάμπα ως τον ιδανικό διάδοχο του Τιάγκο Σίλβα, που επέλεξε εδώ και λίγο καιρό να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ