ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στη μεταγραφική λίστα ο Νόιχαους

Ο Νόιχαους κοντρολάρει την μπάλα στο φιλικό της Γερμανίας με την Τσεχία στη Λειψία στις 11 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Νόιχαους στο φιλικό της Γερμανίας με την Τσεχία AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Μπάγερν Μονάχου έχει στο ραντάρ της τον Φλόριαν Νόιχαους της Γκλάντμπαχ, ο οποίος δεν θα κοστίσει στους Βαυαρούς λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η φετινή χρονιά δεν βρίσκεται καν στα μισά της, αλλά στην Μπάγερν Μονάχου ήδη κάνουν τα σχέδια τους για το 2021/22. Οι Βαυαροί, σύμφωνα με το Sport Bild, έχουν καταρτίσει μία λίστα με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τον άξονα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένα από τα ονόματα της λίστας είναι ο Φλόριαν Νόιχαους. Ο 23χρονος μέσος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα τον Οκτώβριο έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Γερμανίας.

Η περίπτωση του Νόιχαους, σύμφωνα με την Sport Bild, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εφόσον το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, η Γκλάντμπαχ δεν πρόκειται να ζητήσει λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η λίστα της Μπάγερν Μονάχου περιέχει και άλλα ονόματα, όπως αυτό του Ντένις Ζακάρια ξανά από την Γκλάντμπαχ και του Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Ρεάλ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ