ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν: Πιέζει την Τσέλσι για Χάντσον-Οντόι

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι με την φανέλα της Τσέλσι κόντρα στην Μπάγερν. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι με την φανέλα της Τσέλσι κόντρα στην Μπάγερν. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι δεν είναι άγνωστο. Ωστόσο, οι Βαυαροί φαίνεται να έχουν εντείνει την πίεση τους προς την Τσέλσι το τελευταίο διάστημα, μιας και πλησιάζουμε στο τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάγερν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους μπλε, όμως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία έως τώρα. Μάλιστα, ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, καθώς ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ βρίσκεται στα πλάνα του.

Η Μπάγερν φέρεται να έχει καταθέσει στην Τσέλσι πρόταση δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με την συμφωνία να συμπεριλαμβάνει και υποχρεωτική ή οψιόν αγοράς του, κάτι το οποίο βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με την αγγλική ομάδα.

Ο Χάντσον-Οντόι μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος στην Τσέλσι και εφόσον υπολογίζεται από τον Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα πιέσει για την έξοδό του από το Στάμφορντ Μπριτζ. Παρόλ' αυτά θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης της ομάδας του.

Ο 19χρονος Άγγλος την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια της Premier League σκοράροντας και ένα γκολ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, ενώ μέτρηση ακόμη δύο συμμετοχές στο Λιγκ Καπ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ