ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπάγερν: Πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Φέντε Βαλβέρδε

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Η Μπάγερν Μονάχου κινήθηκε για την απόκτηση του Φέντε Βαλβέρδε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε να παραχωρήσει τον 22χρονο Ουρουγουανό.

Η Μπάγερν Μονάχου την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο κινήθηκε πιο ενεργά στην αγορά. Μετά την πώληση του Τιάγκο Αλκάνταρα στην Λίβερπουλ, αναζήτησε μία λύση για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Οι Βαυαροί απέκτησαν τον Μαρκ Ρόκα από την Εσπανιόλ, ωστόσο, σύμφωνα με την Marca, πρώτος στόχος τους ήταν ο Φέντε Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα χαρακτηριστικά του 22χρονου Ουρουγουανού ταίριαζαν σε αυτά που ήθελε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Χάνσι Φλικ.

Όμως, όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ούτε και ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήθελαν μία μεταγραφή. Ο Βαλβέρδε, σύμφωνα με την Marca, παραμένει συγκεντρωμένος στους μερένγκες, με τους οποίους θέλει να κατακτήσει τίτλους. Την περσινή σεζόν ο 22χρονος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025.

Ο Βαλβέρδε ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2016, όταν τον απέκτησε από την Πενιαρόλ. Με την φανέλα των μερένγκες έχει πραγματοποιήσει 73 εμφανίσεις, έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ