NATIONS LEAGUE

Βοσνία: Ο Μπάγεβιτς έπιασε τον Μισίμοβιτς από τον λαιμό

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ένα χάος επικρατεί στην εθνική Βοσνίας, με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζβέζνταν Μισίμοβιτς.

Η ατμόσφαιρα στην εθνική Βοσνίας είναι ιδιαίτερα βαριά. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ηττήθηκε από την Ιταλία με 2-0 στην τελευταία αγωνιστική του Nations League και υποβιβάστηκε στην League Β. Ταυτόχρονα, έχασε θέσεις στο ranking με αποτέλεσμα να πέσει στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης του Μουντιάλ.

Πριν από την μάχη ανάμεσα στη Βοσνία και την Ιταλία υπήρξε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Fokus.ba.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Βοσνίας εκνευρισμένος φέρεται να έπιασε τον Μισίμοβιτς από το λαιμό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό να παρακολουθούν την σκηνή σοκαρισμένοι.

Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξη του Μισίμοβιτς στο Klix.ba, ο οποίος δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάγεβιτς και για την Ομοσπονδία της χώρας: "Δεν είναι καμία ανάμειξη με την πρόσληψη του Μπάγεβιτς, ήταν απόφαση της διοίκησης. Γίνονταν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Κάποιες κλήσεις παικτών ήταν γελοίες. Ο νεός προπονητής που θα έρθει θα χτίσει μία ομάδα για το Euro και για μία μεγαλύτερη περίοδο".

Ο Μπάγεβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει κάποια νίκη στο Nations League, αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βοσνίας.

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ