ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τρίτο γκολ ο Μπακασέτας με Τράμπζονσπορ και νίκη κόντρα σε Σα Πίντο - Μιραλάς

Τρίτο γκολ ο Μπακασέτας με Τράμπζονσπορ και νίκη κόντρα σε Σα Πίντο - Μιραλάς

Ο Τάσος Μπακασέτας με το τρίτο του γκολ (σε τέσσερα ματς) με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ την οδήγησε στην εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Γκαζιαντέπ των Σα Πίντο και Μιραλάς. (VIDEO)

Πιο "καυτός" δεν θα μπορούσε να είναι ο Τάσος Μπακασέτας στην εκκίνηση της θητείας του στην Τράμπζονσπορ.

Με γκολ που πέτυχε στο 67ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Φλάβιο χάρισε στην ομάδα της Τραπεζούντας την εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Γκαζιαντέπ, στην οποία είναι προπονητής ο Σα Πίντο (πρώην ΟΦΗ, Ατρομήτου) και αγωνίστηκαν οι Κέβιν Μιραλάς (πρώην Ολυμπιακού) και Αλίν Τόσκα (πρώην ΠΑΟΚ).

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του 28χρονου Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού με τη νέα του ομάδα - παρουσιάστηκε την Παρασκευή (12/2) - η οποία πλήρωσε 3.000.000 ευρώ στην Αλάνιασπορ (το φιξ ποσό, γιατί υπάρχουν και 500.000 ευρώ μπόνους) για να τον αποκτήσει. Άλλωστε και ο ίδιος σε δηλώσεις είχε τονίσει ότι αναγνωρίζει την οικονομική προσπάθεια που κατέβαλε η Τράμπζονσπορ και θα προσπαθήσει να το ανταποδώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο ήταν στην εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Ντενιζλίσπορ, το δεύτερο στην εκτός έδρας (0-2) επί της Μαλάτια, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Μπεσίκτας χωρίς να βρει δίχτυα.

Πλέον έχει δέκα γκολ στην τουρκική Superlig, καθώς είχε σκοράρει επτά φορές με τη φανέλα της Αλάνιασπορ.

Η Τράμπζονσπορ παραμένει στην τέταρτη θέση ό,τι και να γίνει στην 24η αγωνιστική, διατηρώντας επαφή με την κορυφή (Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ