ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει Χάαλαντ, Αγκουέρο και Ντεπάι για να μείνει ο Μέσι


Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια αγώνα της Bundesliga απέναντι στην Κολωνία
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια αγώνα της Bundesliga απέναντι στην Κολωνία @ 2021 MARIUS BECKER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί προκειμένου να πείσει τον Λιονέλ Μέσι ότι υπάρχει ένα πρότζεκτ και εξετάζει τις περιπτώσεις των Χάαλαντ, Ντεπάι και Αγκουέρο.

Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα είναι η παραμονή του Λιονέλ Μέσι μετά από το καλοκαίρι. Το οικονομικό κομμάτι δεν είναι το πιο σημαντικό στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, καθώς ο Αργεντίνος σταρ θέλει να δει ενίσχυση των μπλαουγκράνα, ώστε να διαπιστώσει ότι πράγματι υπάρχει ένα πρότζεκτ.

Σύμφωνα με την Marca, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τρεις περιπτώσεις, ώστε να πείσει τον Μέσι να παραμείνει στο Καμπ Νόου. Ο Ντεπάι αποτελεί στόχο του Ρόναλντ Κούμαν και έτσι ο ίδιος θα προσπαθήσει προσπαθήσει να τον πάρει από τη Λιόν. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει σημαντικές προτάσεις, αλλά επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Μία δύσκολη περίπτωση είναι εκείνη του Έρλινγκ Χάαλαντ. Η Ντόρτμουντ αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης, το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Βέβαια, ο νέος πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα είναι αισιόδοξος και θεωρεί, σύμφωνα με την Marca, ότι μπορεί να τον πείσει.

Στο τραπέζι έχει πέσει επίσης το όνομα του Κουν Αγκουέρο, ο οποίος αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο είναι τρίτος στη λίστα και η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να κινηθεί για τρεις επιθετικούς. Προτεραιότητα αποτελούν οι Ντεπάι και Χάαλαντ, για τους οποίους συμφωνούν προπονητής και πρόεδρος.

Photo credits: 2021 Marius Becker/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ