ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν σε Λουτσέσκου: "Ο Πικέ ίσως μείνει 4-5 μήνες εκτός"

Ο Κούμαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Μπαρτσελόνα - Μπέτις στο Καμπ Νόου για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Ο Κούμαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Μπαρτσελόνα - Μπέτις AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται να εκμυστηρεύθηκε στον Μιρτσέα Λουτσέσκου το χρόνο απουσίας του Ζεράρ Πικέ πριν από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Ντιναμό Κιέβου επικρατώντας με σκορ 4-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τους Ρόναλντ Κούμαν και τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να συζητούν.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο προπονητής των μπλαουγκράνα περιέγραφε στον τεχνικό της Ντιναμό τα προβλήματα τραυματισμών που έχει η ομάδα του.

Η κουβέντα ξεκίνησε για τον αγώνα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης. "Στο πρώτο ημίχρονο παίξατε καλά, το παιχνίδι σας ήταν καλό" ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Κούμαν απάντησε: "Αμύνθηκαν πολύ καλά. Είναι δυνατοί στην άμυνα. Έχουμε ατυχίες με τους τραυματισμούς. Ο Φάτι θα είναι εκτός για τρεις μήνες, ο Πικέ μπορεί για τέσσερις ή πέντε μήνες, ο Σέρχι Ρομπέρτο για δύο".

Ο Πικέ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο, αφού έχει πειραχθεί τόσο ο έσω σύνδεσμος όσο και ο πρόσθιος χιαστός, χωρίς ωστόσο να γίνει λόγος για ρήξη. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ενημερώσει επίσημα για το διάστημα απουσίας του Ισπανού αμυντικού.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ