ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ντε Πένια της Ντινάμο έβαλε "μέσο" τον Σουάρες για τη φανέλα του Μέσι

Ο Κάρλος ντε Πένια πανηγυρίζει με τους Σιντόρτσουκ και Ζέρσον Ροντρίγκες τη νίκη της Ντινάμο Κιέβου επί της Γάνδης
Ο Ντε Πένια πανηγυρίζει με τους Σιντόρτσουκ και Ροντρίγκες AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ της Ντινάμο Κιέβου, Κάρλος ντε Πένια, έβαλε "μέσο" τον συμπατριώτη του, Λουίς Σουάρες, και τελικά πήρε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα 2-1 την Ντινάμο Κιέβου το βράδυ της Τετάρτης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και όλα τα βλέμματα - ως συνήθως - έπεσαν στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ.

Όλοι οι παίκτες της ουκρανικής ομάδας θα ήθελαν τη φανέλα του Αργεντινού μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ένας όμως είχε το κατάλληλο "μέσο" και τα κατάφερε.

Ο 28χρονος Ουρουγανός εξτρέμ, Κάρλος ντε Πένια, τηλεφώνησε στον συμπατριώτη του επιθετικό της Ατλέτικο και κολλητό (πρώην συμπαίκτη επίσης στην Μπάρτσα) του Μέσι, Λουίς Σουάρες.

"Έκανα τις κινήσεις μου πριν από το ματς. Μιλήσα με τον Λουίς Σουάρες και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πήρε τηλέφωνο τον Μέσι και το κανόνισε. Μόλις τελείωσε το ματς, μου έδωσε τη φανέλα του.

Είναι ο μόνος ηγέτης που έχει αυτή η Μπάρτσα, η οποία κυρίως πορεύεται με νεαρούς παίκτες. Μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του θα είναι ο καλύτερος", τόνισε στην Cadena Ser ο Κάρλος Ντε Πένια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ