ΕΒΕΡΤΟΝ

Μπαρτσελόνα: Ο Αντσελότι θέλει τον Ουμτιτί στην Έβερτον

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί πανηγυρίζει με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Ο Σαμουέλ Ουμτιτί πανηγυρίζει με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", η Έβερτον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν τη φετινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα αναζητά τουλάχιστον μία έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλο κενό στα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν, αρέσει στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτησή του στους διοικούντες την Έβερτον.

Ο 27χρονος αμυντικός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ την τελευταία διετία με προβλήματα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις 18 συμμετοχές την περσινή σεζόν, ενώ φέτος παραμένει στα... πιτς με θέμα στο γόνατο.

Οι άνθρωποι της "Μπάρτσα" δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Η χρηματιστηριακή αξία του Γάλλου στόπερ βρίσκεται αυτή την στιγμή στα 12.000.000 ευρώ, αλλά οι Καταλανοί δεν θα έλεγαν "όχι" σε μία πρόταση κοντά σε αυτό το πόσο, αφού την ίδια στιγμή ο Ουμτιτί έχει ένα απ' τα πιο υψηλά συμβόλαια στην ομάδα.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ