ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επέκταση σε Πικέ, Τερ Στέγκεν, Ντε Γιονγκ και Λανγκλέ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επέκταση σε Πικέ, Τερ Στέγκεν, Ντε Γιονγκ και Λανγκλέ
Ο Ζεράρ Πικέ σε Clasico απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δευτερόλεπτα μετά την πεντάρα στη Φερεντσβάρος η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επέκταση συμβολαίου σε Πικέ, Τερ Στέγκεν, Λανγκλέ και Ντε Γιόνγκ. Χαμηλότερες απολαβές λόγω κορονοϊού. Η χρονική διάρκεια και οι ρήτρες.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με το δεξί την τρέχουσα σεζόν του Champions League καθώς επικράτησε 5-1 της Φερεντσβάρος για την πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.

Δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη του ματς οι μπλαουγκράνα ανακοίνωσαν επεκτάσεις συμβολαίου σε τέσσερις παίκτες. Ο Ζεράρ Πικέ επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 - κατά δύο χρόνια σε σχέση με αυτό που είχε μέχρι πρότινος - με ρήτρα που ανέρχεται στα 500.000.000 ευρώ.

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν μέχρι το 2025 - το προηγούμενο εξέπνεε το 2022 -με την ίδια ρήτρα (500.000.000 ευρώ). Ο Κλεμάν Λανγκλέ μέχρι το 2026 με ρήτρα 300.000.000 ευρώ και ο Φρένκι ντε Γιόνγκ μέχρι το 2026 με ρήτρα 400.000.000 ευρώ.

Οι απολαβές των τεσσάρων θα είναι μειωμένες όπως αναφέρουν τα ισπανικά media. Οι Πικέ, Τερ Στέγκεν, Λανγκλέ και Ντε Γιόνγκ ήλθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για "ψαλίδι" λόγω των επιπτώσεων και των απωλειών σε έσοδα λόγω του κορονοϊού.

Την Τετάρτη (21/10) ξεκινούν επίσημα οι διαπραγματεύσεις της Μπάρτσα με παίκτες και εργαζομένους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ