ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Το ειρωνικό tweet του Πικέ για Ζιντάν - Κρόος

Barcelona's Gerard Pique reacts during the Champions League round of 16, first leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 16, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Gerard Pique reacts during the Champions League round of 16, first leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 16, 2021. (AP Photo/Joan Monfort) @ 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Τα παράπονα των Ζινεντίν Ζιντάν και Τόνι Κρόος προς τον διαιτητή του Ρέαλ - Σεβίλλη δεν άφησαν "ασυγκίνητο" τον Ζεράρ Πικέ, με τον στόπερ της Μπαρτσελόνα να σχολιάζει με ιδιαίτερο τρόπο τις διαμαρτυρίες των Μαδριλένων στο φινάλε του αγώνα.

Όλος ο κόσμος του ισπανικού ποδοσφαίρου περίμενε με αδημονία τα ντέρμπι τίτλου της 35ης αγωνιστικής στην ισπανική Λίγκα, ωστόσο λίγο μπορούσαν να προβλέψουν αυτό που θα συνέβαινε. Το γεγονός δηλαδή πως η κατάσταση θα παρέμενε αμετάβλητη.

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έμειναν στο στείρο 0-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο "Καμπ Νόου" και ένα 24ωρο αργότερα ήταν η σειρά των Ρεάλ και Σεβίλλη να τους μιμηθούν έστω και αν πέτυχαν μαζί τέσσερα γκολ στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" (2-2), με αποτέλεσμα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να κρατάει το +2 από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και να παραμένει φαβορί για τον τίτλο, πρώτο της μετά από 2014.

Σε αντίθεση πάντως με τον αγώνα της Βαρκελώνης που δεν είχε τρομερές συγκινήσεις και οι παίκτες και των δύο ομάδων αποδέχτηκαν τον έναν βαθμό, αυτός στην Μαδρίτη σήκωσε θύελλα συζητήσεων και αντιδράσεων, με τους ανθρώπους της Ρεάλ να κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για "κλοπή και ποδοσφαιρικό σκάνδαλο".

Βασικό σημείο των παραπόνων τους η επίμαχη φάση του Μιλιτάο που έφερε το 1-2 της Σεβίλλης, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα και να κάνουν την ανατροπή σε πέναλτι που κέρδισε ο Μπενζεμά αλλά να επεμβαίνει το VAR και ο διαιτητής Μουνουέρα να γυρίζει πίσω τη φάση, δίνοντας την εσχάτη των ποινών υπέρ της Σεβίλλης σε χέρι του Βραζιλιάνου στόπερ της Ρεάλ.

Η συγκεκριμένη απόφαση έκανε πυρ και μανία τους μερένγκες, ο θυμός τους δεν καταλάγιασε ούτε μετά την ισοφάριση του Αζάρ στο 94' και έτσι στο φινάλε του ματς ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τους Ζιντάν και Κρόος να διατυπώνουν έντονα παράπονα στον άρχοντα του αγώνα, στο κέντρο του γηπέδου, για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Φυσικά, ο -ιδιαίτερα δραστήριος στα social media- Ζεράρ Πικέ δεν θα μπορούσε να απέχει από τον όλο χαμό, με τον στόπερ της Μπαρτσελόνα να ανεβάζει το video με τα παράπονα των Ζιντάν και Κρόος κάνοντας το εξής ειρωνικό σχόλιο: "Μιλάνε, το βλέπει καθαρά ο κόσμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ