ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Τομπιντό ο... αντι-Σεμέδο

Η ανακοίνωση της Μπενφίκα για Τοντιμπό
Η ανακοίνωση της Μπενφίκα για Τοντιμπό BENFICA TWITTER

Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό και εν τέλει κατέληξε στην περίπτωση του Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα.

Η Μπενφίκα έδωσε μεγάλη μάχη για να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία, καθώς οι "Αετοί" δεν κάλυψαν τις οικονομικές απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι ήθελαν τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Τελικά, ο "εκλεκτός" του Ζόρζε Ζεζούς για το κέντρο της άμυνας βρέθηκε στο πρόσωπο του Ζαν-Κλερ Τοντιμπό. Ο Γάλλος στόπερ, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στη Σάλκε, αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια αντί 2.000.000 ευρώ, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 20.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2022.

Ο 20χρονος υψηλόσωμος στόπερ (1.90μ) αγωνίστηκε σε 10 αγώνες την περσινή σεζόν με τους "Βασιλικούς Μπλε", ενώ τον 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε μόλις πέντε συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ