ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπέος: "Αποφάσισα να μην πάω στον τελικό"

Μπέος: "Αποφάσισα να μην πάω στον τελικό"

Ο Αχιλλέας Μπέος υποστήριξε ότι παρότι η παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου είχε εγκριθεί και υπογραφεί από τη ΓΓΑ, έκανε γνωστό ότι δεν θα δώσει το παρών στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, εξηγώντας γιατί πήρε την απόφαση αυτή.

Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, γνωστοποίησε ότι δεν θα δώσει το παρών το βράδυ του Σαββάτου (12/9, 21.00) στο Πανθεσσαλικό, όπου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ανέφερε ότι παρότι η παρουσία του καταγράφηκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο και είχε εγκριθεί και υπογραφεί από τη ΓΓΑ, δεν θα βρεθεί στο γήπεδο εξηγώντας τον λόγο που πήρε την απόφαση αυτή. Συγκεκριμένα, σημείωσε:

"Τελικά και η πρόσκληση σε μένα για τον τελικό του Κυπέλλου ήρθε και η παρουσία μου καταγράφηκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο που ενέκρινε και υπέγραψε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όμως επειδή ακριβώς λυπάμαι τους πολιτικούς, τους αστυνομικούς (Ταξίαρχο, Αστυνομικό Διευθυντή κα) και όλους τους θεσμικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή ας ενημερωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι αποφάσισα να ΜΗΝ παρακολουθήσω τον αγώνα μήπως και τους αφήσει σε ησυχία. Το θέμα είναι να αφήσει ήσυχο και το ποδόσφαιρο που το έχει φέρει σε πλήρη ανυποληψία. Ειλικρινά τα όσα κάνει στο παρασκήνιο ξεπερνούν και τον... ίδιο".

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις  Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ολυμπιακός είχε εκδώσει ανακοίνωση την Παρασκευή (11/9) στην οποία είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: " Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται".

Τόσο ο Μπέος όσο και η ΕΠΟ απάντησαν στους "ερυθρόλευκους" .

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ