ΠΑΟΚ

Μπεργκ: "Δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα"

Ο Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοιας
Ο Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοιας EUROKINISSI

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (22/10, 19:55) για το Europa League, μίλησε στην κάμερα του Omonoia FC TV, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος είναι επικίνδυνος αντίπαλος και είναι χρειάζεται προσοχή.

Η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη (22/10) στην Τούμπα για να αναμετρηθεί στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τον ΠΑΟΚ.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Omonoia FC TV, τόνισε ότι πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο με υψηλό επίπεδο, ενώ ανέφερε επίσης, πως το κλειδί για την ομάδα του είναι η σωστή άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς, είναι πολύ καλή ομάδα. Κέρδισαν το πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια, συνήθως τερματίζουν στην δεύτερη θέση στην Ελλάδα.

Έχουν καλούς παίκτες και συνεχώς παίζουν στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι γιατί μας αρέσει να παίζουμε με τέτοιες ομάδες για να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να τεστάρουμε τους εαυτούς μας με καλύτερες ομάδες.

Είμαι σίγουρος πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για το παιχνίδι και θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να είναι όσο καλύτεροι γίνεται σε αυτό τον αγώνα. Είναι σπουδαία ευρωπαϊκή εμπειρία για όλους και ανυπομονούμε για το ματς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ