ΓΑΛΛΙΑ

Μπόας: "Θα μελετήσω τον Ολυμπιακό πριν αποφασίσω τι να κάνω για να τους εκπλήξω"

Marseille's head coach Andre Villas-Boas gives instructions to his players during the French League One soccer match between Marseille and Strasbourg at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's head coach Andre Villas-Boas gives instructions to his players during the French League One soccer match between Marseille and Strasbourg at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας σκέφτεται να δοκιμάσει κάποια καινούρια πράγμα στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό για το Champions League (21/10, 22.00).

Με γκολ και ασίστ του Φλοριάν Τοβέν (έχασε και πέναλτι) η Μαρσέιγ νίκησε 3-1 την Μπορντό και ξεκόλλησε από τις τρεις σερί ισοπαλίες πριν ταξιδέψει για την Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του Champions League (21/10, 22.00).

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας στο συγκεκριμένο ματς χρησιμοποίησε ως σύστημα το 4-4-2 κάτι που αποτέλεσε έκπληξη με τον κόουτς της Μαρσέιγ να αναλύει τους λόγους πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση: "Χρειαζόμασταν αυτό το στοιχείο, της έκπληξης. Θέλαμε αυτήν τη νίκη, ελπίζω να μας δώσει αυτή την εμπιστοσύνη που χρειαζόμασταν. Συμμετείχαν όλοι καλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με καλές ατομικές παραστάσεις, συλλογικά ήμασταν επίσης καλοί με αυτήν την αλλαγή του συστήματος".

Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες μεταγραφές και τα πλάνα του από εδώ και πέρα είπε: "Στο τέλος των μεταγραφών, είχαμε τους Καμαρά, Κουζάνς, Ρονζιέ, Σανσόν και Γκείγ, ενώ ο Στρόοτμαν ήταν στην εθνική. Εκμεταλλευτήκαμε αυτήν τη στιγμή για να δουλέψουμε σε αυτό το σύστημα, όχι μόνο σε ρόμβους αλλά και στην ευθεία. Δούλεψε καλά για εμάς αυτό το Σάββατο, χρειαζόμασταν και αυτό το στοιχείο της έκπληξης. Ελέγξαμε το παιχνίδι, το παιχνίδι μεταξύ των γραμμών, αλλά είναι ένα σκληρό σύστημα όταν έχεις την μπάλα και τα παιδιά ήταν καλά".

Σε ερώτηση για τον Παγιέ και εάν χωράει στο 4-4-2, αλλά και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είπε: "Θα δούμε γιατί έχουμε μερικούς μικρούς τραυματισμούς. Οι Ντουγιέ (Τσαλέτα-Τσαρ) και Ντάριο (Μπενεντέτο) αναμένεται να κάνουν μαγνητική. Αμφότεροι έχουν διάστρεμμα στον αστράγαλο. Τώρα θέλω να μελετήσω λίγο περισσότερο τον Ολυμπιακό πριν αποφασίσω τι να κάνω για να τους εκπλήξω. Αυτό το σύστημα μπορεί να επιτρέψει στο Παγιέ να παίξει ως νούμερο δέκα ή στην επίθεση, θα δούμε".


TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ