ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα - Ρίβερ 2-2: Ένταση, αποβολές και ισοπαλία στο Super Clasico

Σύρραξη μεταξύ των παικτών της Μπόκα και της Ρίβερ κατά τη διάρκεια του Super Clasico
Σύρραξη μεταξύ των παικτών της Μπόκα και της Ρίβερ κατά τη διάρκεια του Super Clasico MARCELO ENDELLI/ POOL VIA AP

Με ένα χορταστικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπόκα και την Ρίβερ μπήκε ο νέος χρόνος στο πρωτάθλημα Αργεντινής με το τελικό 2-2 να σφραγίζει το μεγάλο ματς. (VIDEO)

Όλοι οι φίλοι του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου είναι δεδομένο ότι έμειναν ικανοποιημένοι από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Ρίβερ Πλέιτ.

Το τελικό 2-2 μπορεί να μην άφησε ικανοποιημένους τους οπαδούς κάποιας εκ των δύο ομάδων, ωστόσο σίγουρα όσοι είδαν το ματς το ευχαριστήθηκαν.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ραμόν Αμπίλα έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπόκα Τζούνιορς. Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Όλα όμως άλλαξαν στο 58ο λεπτό. Ο Καμπουσάνο είδε καθυστερημένα την κόκκινη κάρτα και έτσι η Μπόκα έμεινε με δέκα παίκτες. Η Ρίβερ Πλέιτ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο 1-1 με Γκιρότι στο 74ο λεπτό, ενώ στο 77' ο Μπορέ έκανε το 1-2.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ρίβερ θα κάνει το διπλό ο Έντσο Πέρεζ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Μπόκα Τζούνιορς κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τον Βίγια να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 86ο λεπτό.

Έτσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή του πρώτου ομίλου με οκτώ βαθμούς.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ