ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι, με 10 παίκτες τελείωσαν οι δύο ομάδες

Φάση από το ντέρμπι Μπόκα - Ρίβερ
Φάση από το ντέρμπι Μπόκα - Ρίβερ Ⓒ 2021 ALEJANDRO PAGNI/ASSOCIATED PRESS

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ χάρισαν ένα κλασικό αργεντίνικο ντέρμπι στον κόσμο και τελικά ήρθαν ισόπαλες με 1-1, τελειώνοντας αμφότερες με 10 παίκτες το παιχνίδι. Απίστευτη ευκαιρία της Ρίβερ στο τέλος.

Σε ένα παιχνίδι Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ που θα μείνει στην ιστορία εξαιτίας της απίστευτης ευκαιρίας της Ρίβερ Πλέιτ στο 89ο λεπτό, με τους Αργεντινούς να υποστηρίζουν ότι το πνεύμα του Ντιέγκο Μαραντόνα έσωσε την Μπόκα, οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Ήταν ένα κλασικό αργεντίνικο ντέρμπι, με αρκετό... ξύλο, πολλές ευκαιρίες και εντάσεις. Η Μπόκα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεμπάστιαν Βιγια στο 41', με τον Αγκουστίν Παλαβεντσίνο να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 67', πριν γίνει η φάση που σημάδεψε τον αγώνα στο 89ο λεπτό.


Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, με τον Κάρλος Ζαμπράνο να αποβάλλεται για την Μπόκα στο 69' και τον Μίλτον Κάσκο για την Ρίβερ στο 79'.

Μετά από αυτή την ισοπαλία η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στην 4η θέση στο 2ο Όμιλο του αργεντίνικου πρωταθλήματος με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες, ενώ η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται στην 6η θέση στον 1ο όμιλο με 7 βαθμούς.

Photo Credits: ⓒ 2021 Alejandro Pagni/Associated Press

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ