ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα Τζούνιορς: Βούρκωσε ο Μαραντόνα στην επιστροφή στο Μπομπονέρα

Gimnasia y Esgrima's coach Diego Maradona waves to fans prior to an Argentina's soccer league match against Boca Juniors at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Gimnasia y Esgrima's coach Diego Maradona waves to fans prior to an Argentina's soccer league match against Boca Juniors at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο προπονητής της Χιμνάσια, Ντιέγκο Μαραντόνα, επέστρεψε στο Μπομπονέρα ως αντίπαλος της Μπόκα, τιμήθηκε από τους σενέισες και βούρκωσε από συγκίνηση υπό το χειροκρότημα των οπαδών. (VIDEO)

Η Μπόκα Τζούνιορς κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής καθώς νίκησε 1-0 τη Χιμνάσια λα Πλάτα στο Μπομπονέρα, την ίδια ώρα που η Ρίβερ έμενε στο 1-1 με την Ατλέτικο στο Τουκουμάν για την τελευταία αγωνιστική στη Superliga.

Οι παίκτες της Μπόκα το έριξαν στον χορό στα αποδυτήρια της ομάδας τους μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο σκόρερ της νίκης, Κάρλος Τέβες συνάντησε ξανά τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον φίλησε στο στόμα με τη φωτογραφία να γίνεται viral.

O Πίμπε ντε όρο επέστρεψε ως αντίπαλος στο Μπομπονέρα - το γήπεδο που λάτρεψε κι από το οποίο λατρεύτηκε - τέθηκε κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα και τιμήθηκε πριν από την έναρξη του ματς. Παρέλαβε μια πλακέτα με τη φανέλα του και τον αριθμό 10 στην πλάτη και βούρκωσε από συγκίνηση υπό τις ιαχές "Μαραδό, Μαραδό" του κατάμεστου από φίλους των σενέισες γηπέδου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα (στο 0:15 περπατά συγκινημένος):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ρίβερ Πλέιτ... έχρισε πρωταθλήτρια τη Μπόκα Τζούνιορς!
Τρελαμένος ο Τέβες, φίλησε στο στόμα τον Μαραντόνα!
Μπόκα Τζούνιορς: "Πάρτι" στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του τίτλου
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ