Ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των πράσινων και δεν χρησιμοποίησε τις απουσίες ως δικαιολογία.

Οι απουσίες δεν έπαιξαν ρόλο στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος στάθηκε κυρίως στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και δη στον επιθετικό ρεαλισμό που δεν έδειξαν οι πράσινοι. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

ADVERTISING

"Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν καλά την άμυνα τους ειδικά με τα το γκολ που πέτυχαν. Το δικό μας γκολ ήταν αρκετά ακαδημαϊκό για να μπορέσουμε να σπάσουμε την πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού. Δεν θέλω να επιστρέψω σε μια μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε. Χάσαμε αυτό το ματς γιατί ο επιθετικός ρεαλισμός πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός".

Για την τύχη που δεν είχε ο Παναθηναϊκός: "Την τύχη πρέπει και να την προκαλείς. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από την τύχη…".

ADVERTISING

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες: "Ούτως η άλλως μετά από 8-9 ευκαιρίες πρέπει να βάλεις γκολ. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία".