ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, δεν σχολιάζω το εις βάρος μας πέναλτι"

Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα με τον Λάζλο Μπόλονι να θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε έναν καλό αγώνα, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με το αποτέλεσμα.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να λήγει 2-2. Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του στη Nova μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του έκανα καλό αγώνα και δεν μένει ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα. Επίσης, ανέφερε ότι δεν σχολιάζει το πέναλτι εις βάρος των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:

"Αυτό το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Ίσως ακουστεί λίγο γελοίο αυτό που θα πω αλλά πιστεύω ότι κάναμε έναν καλό αγώνα. Μια καλή παρουσία με καλή τοποθέτηση και κατοχή, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Βεβαίως η αλήθεια είναι ότι χάσαμε και πάρα πολλές φάσεις.

Ο αγώνας ήταν αρκετός για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε μια νίκη. Η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε το οποίο θα το χαρακτήριζα αφελές, εύκολο. Και μετά το πέναλτι εις βάρος μας δεν το σχολιάζω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ